ЛАГАЛ

ЛАГАЛ

обл. Велико Търново
Поликраище,
България
25.6231151
43.1797904
UserLikes
Име: ЛАГАЛ
Адрес: Поликраище, обл. Велико Търново
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.lupilnia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Птицевъдство
Дейност:

Производство на еднодневни пилета, пуйчета, бройлери, общоползвателни пилета

Ключови думи: лагал, птицевъдство, еднодневни пилета, пилета, пуйчета

ЛАГАЛ

За нас

ЛАГАЛ е създадена през 1992 год. с основна дейност птицевъдство - производство на еднодневни пилета, пуйчета, бройлери, общоползвателни пилета.


След 2000 г. фирмата насочи своите ресурси за разширяване дейността по люпене на еднодневни пилета в собствената си, напълно оборудвана люпилня в с. Поликраище. За целта се увеличи капацитета й и същата получи регистрация от РВМС - гр. В. Търново и разрешително за работа по изискванията и стандарта на ЕС. 


В момента капацитета на люпилнята е 250 хил. бр. пилета месечно. Фирмата има традиция за производство на еднодневни пилета - общоползвателни за населението и еднодневни пуйчета - местна порода и вносен хибрид. 

Люпилнята има зала за съхранение на разплодните яйца, фумигация, зала за инкубация, зала за люпене, съхранение и експедиция. Фирмата има редовни клиенти за пилета бройлери за угояване. 

Работата на люпилнята се контролира от РВМС по отношение на разплоден материал, дезинфекции, задължителни ваксинации на малките пилета и изследване на материали в ВМИ - гр. В.Търново. 

Люпилнята ежемесечно се наблюдава от ветеринарната районна служба в гр. Г. Оряховица. Сградите и самите продукти са обект на дезинфекции, ваксинации, изследвания и проби в института за контрол. Екипът и работният персонал са със специално работно облекло според изискванията на специализираните служби. 

Люпилнята е разположена близо до пътя В. Търново - Русе на 1500м. от село Поликраище, община Горна Оряховица.




 

Открийте ни в Google+